HUUTOKAUPPA

SEURAAVA PANTTIHUUTOKAUPPA

Seuraava huutokauppa on torstaina 13.12.2018 klo 16.30 konttorillamme. Myyntiin menossa olevat pantit ovat nähtävissä konttorilla keskiviikkona 12.12. klo 12-16. Alla linkki huutokauppalistaan.

HUUTOKAUPPALISTA

PANTTIHUUTOKAUPAT

Hoitamattomat pantit myydään, kuukauden varoajan jälkeen, panttihuutokaupassa joita järjestämme normaalisti neljä kertaa vuodessa konttorillamme Forssassa. Huutokaupassa on lähtöhinnat ja päivää ennen huutokauppaa tavarat ovat esillä konttorilla.

HUUTOKAUPPAKÄYTÄNTÖ

Huutokaupassa on pohjahinnat. Korotukset, huudot alle 200€ 1€ ja yli 200€ 2€. Maksu käteisellä. Hämeen Panttilainakonttori Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen. Vakuudet myydään tarkastettuina ja siinä kunnossa kuin ne ovat. Jos tuotteesta kuitenkin löytyy vika, jota ei ole ilmoitettu, sen voi palauttaa seuraavana päivänä konttoriimme sen aukioloaikana. Huutokauppaan voi osallistua tulemalla paikanpäälle tai tekemällä ennakkotarjouksen. Jos esineestä ei tarjota lähtöhintaa se jää myymättä ja tulee myyntiin myöhemmin panttilainakonttorille.