HUUTOKAUPPA

SEURAAVA PANTTIHUUTOKAUPPA

Seuraava huutokauppa on torstaina 9.6.2022 klo 16.30, konttorillamme Turuntie 27. Myyntiin menossa olevat pantit ovat esillä keskiviikkona 8.6. klo 12-16, jolloin voi tehdä ennakkotarjouksia. Tälle sivulla ilmestyy linkki huutokauppalistaan muutama päivä ennen huutokauppaa.


PANTTIHUUTOKAUPAT

Hoitamattomat pantit myydään, kuukauden varoajan jälkeen, panttihuutokaupassa joita järjestämme normaalisti neljä kertaa vuodessa konttorillamme Forssassa. Huutokaupassa on lähtöhinnat ja päivää ennen huutokauppaa tavarat ovat esillä konttorilla.

HUUTOKAUPPAKÄYTÄNTÖ

Huutokaupassa on pohjahinnat. Korotukset, huudot alle 200€ 1€ ja yli 200€ 2€. Maksu käteisellä. Hämeen Panttilainakonttori Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen. Vakuudet myydään tarkastettuina ja siinä kunnossa kuin ne ovat. Jos tuotteesta kuitenkin löytyy vika, jota ei ole ilmoitettu, sen voi palauttaa seuraavana päivänä konttoriimme sen aukioloaikana. Huutokauppaan voi osallistua tulemalla paikanpäälle tai tekemällä ennakkotarjouksen. Jos esineestä ei tarjota lähtöhintaa se jää myymättä ja tulee myyntiin myöhemmin panttilainakonttorille.