HUUTOKAUPPA

SEURAAVA PANTTIHUUTOKAUPPA

Seuraava huutokauppa on torstaina 8.12.2022 klo 16.30 konttorillamme. Lista myyntiin menevistä panteista ilmestyy muutama päivä ennen ja ne ovat katsottavissa keskiviikkona 7.12. klo 12-16 ja samalla voi tehdä ennakkotarjouksia. Tarjouksia voi jättää myös puhelimitse (03-4334531) tai sähköpostiin (asiakaspalvelu@hameenpantti.net) torstaihin 8.12. klo 15 asti. Huutokaupasta huudettuja pienempiä esineitä voimme lähettää postituskuluja vastaan. Muutama päivä ennen huutokauppaa alle tulee linkki huutokauppalistaan, jossa lueteltu myyntiin menossa olevat pantit lähtöhintoineen. Listalta poistuu paljon pantteja ennen huutokauppaa.

HUUTOKAUPPALISTA


PANTTIHUUTOKAUPAT

Hoitamattomat pantit myydään kuukauden varoajan jälkeen panttihuutokaupassa, joita järjestämme normaalisti neljä kertaa vuodessa konttorillamme Forssassa. Huutokaupassa on lähtöhinnat ja päivää ennen huutokauppaa tavarat ovat esillä konttorilla.

HUUTOKAUPPAKÄYTÄNTÖ

Huutokaupassa on pohjahinnat. Korotukset, huudot alle 200€ 1€ ja yli 200€ 2€. Maksu käteisellä. Hämeen Panttilainakonttori Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen. Vakuudet myydään tarkastettuina ja siinä kunnossa kuin ne ovat. Jos tuotteesta kuitenkin löytyy vika, jota ei ole ilmoitettu, sen voi palauttaa seuraavana päivänä konttoriimme sen aukioloaikana. Huutokauppaan voi osallistua tulemalla paikanpäälle tai tekemällä ennakkotarjouksen. Jos esineestä ei tarjota lähtöhintaa se jää myymättä ja tulee myyntiin myöhemmin panttilainakonttorille.