HUUTOKAUPPA

SEURAAVA PANTTIHUUTOKAUPPA

Seuraava huutokauppa on torstaina 13.6.2024 klo 16.30 konttorillamme. Lista myyntiin menevistä panteista ilmestyy muutama päivä ennen ja tavarat ovat katsottavissa keskiviikkona 12.6. klo 12-16 ja samalla voi tehdä ennakkotarjouksia. Tarjouksia voi jättää myös puhelimitse (03-4334531) tai sähköpostiin (asiakaspalvelu@hameenpantti.net) torstaihin 13.6. klo 15 asti. Huutokaupasta huudettuja pienempiä esineitä voimme lähettää postituskuluja vastaan. Alle tulee, muutama päivä ennen huutokauppaa, linkki huutokauppalistaan jossa lueteltu myyntiin menossa olevat pantit lähtöhintoineen. Listalta poistuu paljon pantteja ennen huutokauppaa.


PANTTIHUUTOKAUPAT

Hoitamattomat pantit myydään kuukauden varoajan jälkeen panttihuutokaupassa, joita järjestämme normaalisti neljä kertaa vuodessa konttorillamme Forssassa. Huutokaupassa on lähtöhinnat ja päivää ennen huutokauppaa tavarat ovat esillä konttorilla.

HUUTOKAUPPAKÄYTÄNTÖ

Huutokaupassa on pohjahinnat. Korotukset, huudot alle 200€ 1€ ja yli 200€ 2€. Hämeen Panttilainakonttori Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen. Vakuudet myydään tarkastettuina ja siinä kunnossa kuin ne ovat. Jos tuotteesta kuitenkin löytyy vika, jota ei ole ilmoitettu, sen voi palauttaa seuraavana päivänä konttoriimme sen aukioloaikana. Huutokauppaan voi osallistua tulemalla paikanpäälle tai tekemällä ennakkotarjouksen. Jos esineestä ei tarjota lähtöhintaa se jää myymättä ja tulee myyntiin myöhemmin panttilainakonttorille.